5th EASTERN UKRAINIAN
FILM FESTIVAL
26 SEPTEMBER — 2 OCTOBER
2021

Двоє дітей, одна війна, один табір. Жасмін (Аня) і Яструб (Микита) живуть в Україні, де триває війна та дедалі більшої популярності набувають націоналістичні ідеї. Вони їдуть у табір «Азов». Там вони стають маленькими солдатами та справжніми патріотами – це саме те, за чим вони приїхали, але залишаються вони з іншої причини.

 

Фестивалі

Одеський міжнародний кінофестиваль 2019 нагорода за найкращий європейський документальний фільм 

Filmschau Baden-Württemberg 2020 нагорода за Найкращий документальний фільм

IDFA 2019 Студентський конкурс (спеціальна відзнака журі).

2020 HOT DOCS Canadian International Documentary Festival – World Showcases.

DOK.fest München Студентський конкурс (спеціальна відзнака журі).

Tirana International Film Festival Конкурс документальних фільмів (спеціальна відзнака журі).

Deutscher Dokumentarfilmpreis 2020 (німецька нагорода у сфері документалістики) конкурс.

Max Ophüls Preis Festival Documentary Competition

Sehsüchte Documentary Competition.

Sehsüchte Documentary Competition.

International Film Festival Edinburgh (EIFF) Documentary Competition.

17th Millenium Docs Against Gravity Official Selection Amnesty International Award 2020.

Tempo 2020 Documentary Festival Stefan Jarl International Documentary Award.

Minsk International Filmfestival Documentary Competition.

Cork International Film Festival Documentary Competition.

One World 2020 Official Selection.

Проголосувати за цей фільм

Середній рейтинг 5 / 5

Поки що голосів немає! Будьте першим, хто оцінив

02

Про режисера

Моріц Шульц

Моріц виріс у Берліні. У 2005 році він переїхав до Фрайбурга на півдні Німеччини для вивчення історії, політичних та ісламських наук в університеті Альберта-Людвіга. У 2007 році зняв у Стамбулі поетичний документальний фільм Gehsteige. Згодом працював співавтором в есе-фільмі «Парадигма». У 2011 році розпочав редакційне стажування на місцевій телестанції TV Südbaden, де розробив та реалізував власні телевізійні формати. Після закінчення стажування він працював у кількох продюсерських компаніях, частково для документальних проєктів (наприклад 37 Grad), вигаданих форматів, а також рекламних роликів (наприклад Roche Pharma, DB AG). Крім того, він функціонував як керівник політичного відділу на регіональній телестанції Baden TV Süd у місті Фрайбург. Відтоді розпочав середнє навчання в галузі режисури/тележурналістики в Баден-Вюртемберзькій кінофільмі в Людвігсбурзі.

 

Фільмографія

«Воєнні канікули», 2019.

Oma ist eindeutig blau, 2018.

«Все включено», 2018.

«Придорожня радіація», 2016.

«Парадигма», 2012.

Gehsteige, 2008.

03

Трейлер

04

Дивитись online

Якщо у вас виникли проблеми з відображенням, рекомендуємо використовувати браузер Safari для Mac та Firefox для Windows

Показ розпочинається 29 вересня о 08:00 та закінчується 29 вересня о 23:59.